Alla inlägg under maj 2008

Av Helena Johansson - 20 maj 2008 22:04



Okej nu är jag riktigt less på det här, jag vill flytta. Bort från Sundsvall och se mig om efter annat, verkar finnas på tok för mycket konstiga människor här för att jag ska trivas. ( Ni som vet att ni inte är konstiga, enligt mig, behöver inte ta åt er )   Kanske man till och med ska ta att åka bort från Sverige? Jag kanske ska ta och åkat till Norge och rensa fisk? Hmmm det tåls att tänka på. Om det är nån som vill hänga på så säg till. Ett krav är dock att du inte är konstig!




 ________________________________


// helena

Av Helena Johansson - 20 maj 2008 19:46


Ja då sitter man här igen med plugget, idag är det engelska och filosofi... fast jag somnade med huvudet i filosofoboken efter att ha försökt anstränga mig att förstå i fem minuter. Men jag försökte iaf! Haha när jag vaknade satt Lina och skrattade åt min nyvakna min ^^

 Kämparglöden sitter fortfarande i som ni hör :D


Åååh jag skulle nästan göra allt för att få gå ut och springa ett varv runt berget nu! Men tatueringen tar ju sin tid att läka, fel att bara läka på en dag? :O Blir galen av att sitta här med böcker upp till ögonbrynen!


Imorn är det nötknäckaren också, slutar inte förrän vi 18-tiden då. Men vi ska tamigtusan gå ut 4:a på trappan, och hur stor är den chansen tror ni då? ;O Vi kommer antagligen gå ut sist ;)


_________________________


// helena


maybe baby...

Av Helena Johansson - 19 maj 2008 22:23


Sjuuukt vad trött jag är nu. Har suttit och skrivit en psykologiuppsats hela kvällen så får jag inte bra betyg på den nu så går jag och skjuter mig!... ( näää va hemskt det lät, jag tror jag tar tillbaka det där^^ ) Men iaf, pisskola som tar upp all ens fritid! Skönt att det snart är slut med det....eller ja ett tag iaf tills jag har kommit fram till vad jag vill plugga vidare till.


Annars har dagen bara flutit på, inte gjort nå spec alls, så har heller inget spec att berätta tyvärr :P


Nu äre bara sängen som gäller, för imorrn står det matte B på schemat kl. 8.30 skitkul! ...känn hur ironin flödar ;D Uh! Ta mig härifrån och ge mig 12:e juni!!!!


________________________________


//helena



Av Helena Johansson - 18 maj 2008 12:41



Ja balen igår var inte bara blä. Under middagen och en bra stund efter hade jag supertrevligt :) Det dalade väl en aning senare så då kände jag inget behov av att stanna kvar, man vill ju hellre minnas det roliga om man säger så^^ Så egentligen var kvällen inte alls så dum :D Haha jag var väl en aning bitter i mitt förra inlägg kanske, men jag skyller på alkoholen ( det lilla jag drack) och att jag var så grymt trött!

Så tack till alla som förgyllde min kväll!:)


Och förrsten så är mamma och Isas mamma med i Sundsvalls tidning idag på en egen liten bild, där de står med kamerorna i högsta hugg! ;D Haha coolt va?


Idag ska jag nog åka hem till pappa i Allsta , var evigheter sen jag var där nu så ska bli kul att få träffa honom. Sen kanske det även blir att man åker till Lucksta och tittar på fotboll. Fuck vad jag saknar den tiden när jag spelade egentligen, men inget varar för evigt.


Btw, Raz är bäst att prata med om man har problematiska problem! ^^


_________________________


// helena


Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen, kanske allt egentligen.


___________________________


Ida-Marie,Martin, Lina och jag + ett gruppfoto :

Av Helena Johansson - 18 maj 2008 01:21


...uteblir. Orkar inte sumera kvällen. Kanske att det kommer bilder senare. En stor jävla godispåse skulle dock sitta fint^^


Godnatt


_______________________


//helena

Av Helena Johansson - 17 maj 2008 09:44


Godmorgon!

Idag är det bal, hade verkligen jättestora problem med att sova inatt, drömde bland annat att jag höll på att komma försent till balen och att jag helt plötsligt hade blont hår igen + en jättestor svart utväxt och mkt mer tok. Haha ni kan känna min panik va? ;D

 Men som tur var så var allting i sin ordning när jag vaknade :P


Om ett tag kommer Lina och hämtar mig så vi ska åka till Emma, som ska fixa våra frisyrer. Usch jag är nästan lite nervös nu känner jag :O Fast för stora förhoppningar på kvällen ska jag inte ha, då blir det bara skit av alltihopa. Kanske ska göra som Ida-Marie och köpa mig en stor godispåse jag kan trycka i mig när jag kommer hem igen, om kvällen blivit helt fucked up, haha! ;)


Nä men jag tror nog det kommer bli trevligt :) Den spännande uppdateringen av balen kommer imorrn!^^


Puss hej!


__________________________________


// helena

Av Helena Johansson - 16 maj 2008 17:17


Äntligen! Verkligen efterlängtat måste jag säga :)

Idag trodde vi att vi hade filosofi, men icke. Så då åkte man till skolan alldeles i onödan, great !

Så då gick Lina, Ida- Marie, Martin och jag på stan en sväng och kikade runt och fixade lite grejer till balen. Kan inte fatta att det är bal imorrn redan :O Ska bli jättekul iaf :)

Sen åkte vi till Ida-Maries farmor och farfar i Stöde för att kika på lillkattungen dom hade. Hur söt som helst!  


Ikväll blir det nog att åka till Westhagen för att kolla på fotboll, sen får vi se om man orkar med nå mer^^ Gäller att vara pigg och fräsch till morgondagen.


Nä nu blir det Subway med girlsen :)  

________________________________


// helena




Av Helena Johansson - 14 maj 2008 18:32


...mesig rubrik, men fantasin tar ju slut då och då^^ Och den låten har fastnat i huvudet på mig, så vad göra?


Idag har jag tatuerat mig! :D Blev nöjd och tur är väl det:P Blev på höftbenet/nedre delan av magen. Haha vet inte hur jag ska förklara. Och ingen bild har jag heller, men kommer kanske senare:)


Fy vad nervös jag var innan, men det gick fiiint. Fast det gjorde rätt ont. Men jag sa inte ett ord, jämfört med Lina som låg och skrek ( eller klagade högljutt....stavning? )


Efter det gick Lina, Ida-Marie och jag på stan en sväng, som så ofta annars nu för tiden ^^ Niiice.

 Köpte mig hårfärg på Åhléns. Haha blev en liten awkward situation där också ^^ Jag är ganska bra på att råka ut för sånna har jag märk ;O :P


Så nu har jag både nyfärgat hår och tatuering, coolt va?


Aja åter till pluggningen...


_____________________________


// helena


En fråga: Tycker vissa människor att det är normalt att bete sig konstigt?

Ovido - Quiz & Flashcards