Alla inlägg den 30 maj 2008

Av Helena Johansson - 30 maj 2008 12:32



Ja då har man feber då, kul. Just nu är väl den tiden man absolut inte vill vara sjuk, men det är väl min vanliga tur.


Hade fått ett mail av min mattelärare igår om att jag var ig-varnad i matte B och att hon ville att jag skulle komma till skolan idag och göra omprov och strax efter fick jag feber. Så jag tänkte då att det finns inte en chans i världen att jag skulle orka med det. Jag skrev tillbaka att jag var sjuk och inte orkade. Strax efter fick jag ett till mail där hon svarade att hon verkligen ville prata med mig idag och att hon trodde på mig att jag kunde få g om jag bara försökte. Så jag hade inget val..jag fick kräla mig iväg till skolan ändå. Och nu ska jag få göra omprov på måndag. Hon gjorde ett undantag för mig för egentligren ska betygen vara satta idag. Hur snällt som helst!

Jag åt lunch med Ida-Marie sen begav jag mig hem, helt slut. När jag stigit av bussen och var på väg hem kom det en gubbe i 70-års åldern fram till mig och sa:

- Men vad ledsen du ser ut!

( och det kanske inte var så konstigt för det kändes som att mungiporna och ögonlocken hängde ner till knäna) haha.

Så jag fick förklara varför jag såg "ledsen" ut och sen började han prata lite med mig om allt möjligt. Så tack till han, för det är ju alltid lite trevligt när folk bryr sig :P


Nä nu måste jag nog krypa ner i sängen igen.

___________________________


// helena

Ovido - Quiz & Flashcards