Alla inlägg under juni 2008

Av Helena Johansson - 3 juni 2008 15:19


Jag så klart! ;D.. eller inte bokstavligt talat, men jag klarade matte b-provet!!!! Wuhu! Så nu är jag mkt nöjd med mig själv!


Skönt att vara hemma igen också, sjukt vad jobbigt det är att gå på stan när man är förkyld. Men jag hittade mig ett par skor till studenten och ett par brillor. Jag ser för övrigt mongo ut i alla solglasögon men det kan inte hjälpas nu när det är sommar :P


Ikväll ska vi iväg och se fotboll igen, som så många ggr förr, det är nästan som ett måste nu, haha eller nja typ iaf. Sen blir det antagligen så att jag blir överbjuden på en kopp te^^



_____________________


// helena

Av Helena Johansson - 2 juni 2008 15:32


 Ja som jag tjatat om så hade jag ju omprov i matte b idag, men tjena! När jag väl kom dit och stod utanför salen och väntade så kom det ju ingen. Nähä? Så jag gick till lärarrummet och frågade och då visade det sig att läraren var sjuk. GREAT! Jag som hade suttit och pluggat till typ elva- tolv igårkväll. Så jag kollade mailen och då ville hon att jag skulle komma till skolan imorn ist. Och jag hoppas för guds skull att jag fortfarande har chans på g nu, annars äre ju sjukt!


Efter min korta visit på skolan gick jag ner på stan och mötte Isabelle som jag nu spenderat dagen med. Alltid lika roligt att träffa henne, my sunshine! Dock händer det alldeles för sällan att vi träffas, men det ska vi ändra på nu. Vi har även börjat att planera lite grejer nu ;)


Nä nu väntar balkongen och solen! :D



_______________________________


// helena


Nehee inget verkar ju förändras ändå,( som om jag hade trott det?) Tro om man ska fly Sundsvall?



Världens finaste och bästa Isabelle:

Av Helena Johansson - 1 juni 2008 21:49


Konstigt vad man kan få för sig att bli så sjukt onödigt optimistisk ibland. Allt blir bara bajs ändå ( fint ordval där, jag vet). Det är så sjukt värdelöst att gå och hoppas på att en massa ska ske.

Jag ska sluta förvänta mig saker, då behöver jag inte bli besviken heller. Men ibland, i vissa lägen, är det faktiskt svårt att inte göra det. För det är ju så, när man äntligen tror att solen är på väg fram bakom molnen så vips försvinner den igen. Det är som att den bara vill titta fram lite halvt för att glädja en för stunden för att sedan försvinna lika snabbt igen. Men felet med mig är väl att jag funderar för mkt, som en person så fint uttryckte det. Jag kanske ska sluta fundera och skita i vad alla andra säger eller tycker om mina val eller handlingar och se om det fungerar bättre?

Sen blir det alltid tvärtemot vad man egentligen vill, den som man vill ska se en gör det inte och den man inte vill ska se en så mkt, ser en alldeles för mkt!


Och nej jag är inte helt förstörd, jag bara...haha ja jag bara funderar som vanligt ^^



_____________________________


// helena

Av Helena Johansson - 1 juni 2008 15:26



Goddag! Vaknade med världens halsont imorse, eller mamma väckte mig vid halv tolv. Burkar aldrig sova så länge :O Men jag gissar att det var behövligt. Efter lite mattepluggning som gick skit, satt jag mig på balkongen med mamma och svettades ikapp, fast hon vann dock överlägset ;D


Idag kan jag iofs säga att det känns som sommar, vilket underbart väder!


Ikväll bär det av för att se på fotboll igen. Haha vilka otroliga fans vi är ^^ Men har man inget annat för sig så funkar det ju.


Ikväll kommer Henke hem också, lovely! :D Har inte träffat han sen mars.



_____________________________


// helena

Av Helena Johansson - 1 juni 2008 00:29


Det är första juni nu för tusan! Och enligt vissa eller en viss person så är det sommar nu ;) Något jag nog inte riktigt kan hålla med om, men men. Nu ska vi inte börja tjaffsa om det igen^^


Det var nog bara det jag ville säga nu...Eller just ja! Ice Age 2 är faktiskt en hemsk film! :| Uh, nästan för hemsk för att vara en barnfilm. Haha!



___________________________


// helena


Ovido - Quiz & Flashcards