Alla inlägg under juni 2008

Av Helena Johansson - 11 juni 2008 23:03


Japp imorrn smäller det! :D Vi tar studenten. SPSP3a tjallalalalaaa osv....

Ja ni får väl höra hur det gått efteråt ^^


Var iaf och firade Isabelle idag som tog studenten, mkt trevligt. Vad annat kan man vänta av familjen Jezek med släkt ;D


Aja måste sova nu, ska upp kl 05 imorn för att sedan åka iväg till busbacken för skumpafrukost! :)


På återseende!


_____________________


// helena

Av Helena Johansson - 10 juni 2008 18:30



Just nu känns mitt liv så jäkla meningslöst! Fan jag hatar att vara sjuk! Blööööööööh! Och tyck inte synd om mig, jag hatar folk som ska tycka synd om en, då känner man sig bara så otroligt mkt mer värdelös än från början. ( Hata är för övrigt ett väldigt starkt ord så jag hatar väl inte men jag tycker mindre om. Fast jag HATAR faktiskt att vara sjuk ).

Av Helena Johansson - 9 juni 2008 22:54



Hm det är konstigt hur man drömmer ibland om det beror på att jag är sjuk eller för att jag bara är allmänt "snurrig" för tillfället kan man ju fundera över.


__________________________


...Run your car off the side of the road,
get stuck in a ditch way out in the middle of nowhere...
Get yourself in a bind, lose your shirt off your back,
need a floor, need a couch, need a bus fare...
This is where the rubber meets the road,
this is where the cream is gonna rise...
This is what you really didn’t know,
this is where the truth don’t lie


You find out who your friends are,
somebody’s gonna drop everything,
run out and crank up their car,
hit the gas, get there fast, never stop to think
"What’s in it for me", or "its way to far"
They just show on up with their big old heart
You find out who your friends are...

___________________________


// helena

Av Helena Johansson - 9 juni 2008 14:56


Snart tar jag studenten, närmare bestämt 3 dagar! ...och jag äter pencilin, mh! Detta betyder en nykter student för min del, men men det får gå. Det ska banne mig bli så grymt roligt ändå!:D ...och jag skiter i om det blir en alkoholfri student bara jag kan få bort denna sprängande huvudvärk, halsont mm. Så grymt less på det nu.


Och eftersom att jag för det mesta ligger och ser film så har jag inte så mkt att säga heller ^^ But I´m on my way back!



________________________________


// helena



Jordin Sparks ft Chris Brown - No Air

Av Helena Johansson - 8 juni 2008 13:28



Det var inte min dag igår...

 Började med att Henke och jag tog bussen ut till Birsta för att kolla på högtalare till min dator och innan vi ens kommit fram till Media Markt så hade jag sjukt mkt skavsår. ( haha som alltid annars typ ) Men som tur var så ringde pappa och ville att vi skulle följa med och titta på nylägenheten så han kom och hämtade oss där. Och medans vi väntade på att han skulle komma och hämta oss blev jag bara tröttare och tröttare, bihålorna gjorde ont så det sprängde i huvudet, usch.


Men lägenheten var iaf superfin och vi hittade högtalare:) När jag kom hem la jag mig i soffan direkt och blev kvar där hela kvällen. Hade så himla ont så jag ringde till sjukhuset och frågade om dom hade nåntid, men självklart fanns ingen. Vid 23-tiden stod jag inte ut längre så ringde hem till pappa och frågade vad jag skulle göra och som tur var så kände Inger nån som jobbade på sjukhuset så hon fixade en tid till mig imorse kl.9.30

Så nu har jag varit på sjukhuset och äntligen fått pencilin så nu bara MÅSTE jag bli frisk till studenten! Orkar verkligen inte vara sjuk mer nu. Så nu ska jag inte röra en fena innan jag blivit frisk!


________________________


Take me to something real. 


// helena

Av Helena Johansson - 6 juni 2008 12:18



Ja förkylningen vägrar ju ge sig, uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Nätterna är nästan olidligt långa. Och jag kan säga det, det är verkligen inge roligt att försöka äta en chokladmuffins ( en muffins?, en muffin?, ett muffin?, ett muffins? :S ) när man inte har nån smak. Det är som när man drömmer att man ska äta en jättegod kaka och det sedan bara är som att tugga på luft. Och just så känns det nu ^^ Haha jag har verkligen stora bekymmer!

Fast egentligen så skiter jag i om jag har nån smak eller ej, låt mig få bli frisk bara så jag kan få gå ut i solen och vara med mina vänner, dom glömmer väl bort mig snart^^



___________________________


// helena

Av Helena Johansson - 4 juni 2008 19:50



Jo believe it or not men jag har för sjutton blivit ännu mer förkyld nu. Vaknade inatt av att jag var helt igentäppt i näsan, hostade, ögonen och halsen gjorde ont. Greeeeaaat. Jag lovar jag kommer säkert inte ens kunna fira min egen student nästa vecka. Och då är mitt liv verkligen botten. Fy vilken mardröm. Jag har redan missat nog mkt festligheter i veckan. Och missar väl antagligen en till ikväll och sen en till imorrn. Mh!


Nä nu har jag klagat av mig lite så nu kan jag bege mig mot soffan igen. Ha en fortsatt trevlig kväll :)


______________________________


// helena

Av Helena Johansson - 4 juni 2008 00:02

...typ? 


Tjoho!

 Kom hem för ett tag sen. Ikväll har jag varit med mina sötproppar och kollat på fotboll i Essvik, sen blev det lite ändrade planer så vi for och satt oss på MAX i någon timme och bara umgicks och surrade, vilket jag inte alls klagar på:) Martin kom och hälsade på en stund med^^


Vet inte om jag har så mkt mer jag vill dela med mig av nu, ni som känner mig vet hur mitt liv rullar och ni som inte vet får fråga, sen är det ju inte säkert att jag behagar säga nått men då får ni ta den smällen ;)



__________________________


// helena


Nä inte vet jag, det får gärna vända.

Ovido - Quiz & Flashcards