Alla inlägg under juni 2008

Av Helena Johansson - 21 juni 2008 18:52



Tjoho!

Gårdagen spenderades hos Isabelle med familj. Hade riktigt trevligt, vi åt mat och lekte de berömda, traditionella midsommarlekarna;D...dock har jag inte bollsinnet i behåll så jag kom (förvånansvärt, enligt mig själv) sist! ;O Och kasta lasso måste jag verkligen träna på! Haha! Sen blev det att titta på fotboll, spännande!


Idag sov vi faktiskt ända ( enda? ) till halv tolv, rekord om man är en Helena och Isabelle! Sen har vi bara "chillat" heela dagen och det lär väl fortsätta så. Lär bli övernattning här igen :)


Men jag har iaf haft ett mkt trevligt midsommarfirande och det var absolut ingen "miss"  (som en viss person uttryckte det) jag gjorde som dissade en annan tillställning. Och nu menar jag inte att jag tror att det skulle blivit tråkigt där utan att jag bara är grymt nöjd med mitt andra val ^^


Later!


____________________________


//helena

Av Helena Johansson - 20 juni 2008 10:08


..och jag är så sjukt less! Fan jag blir aldrig fri från detta, nu måste jag till sjukhuset igen, har blivit sämre igen. En hel jäkla månad har jag varit sjuk. Den månaden av mitt liv som är meningen ska vara den bästa jag någonsin får uppleva med studenten och massa festligheter. Men nä då är jag sjuk och får sitta hemma. Kul.


Får hoppas jag får nån tid idag bara, så jag kan få bli frisk till gatufesten, annars dör jag!


Senare idag ska jag iaf till Isabelle och umgås med henne, vi börjar faktiskt bli bättre på att träffas oftare nu, vilket jag är glad över :D


Aja hoppas alla får en trevlig midsommar :)



_____________________________


// helena


Secondhand Serenade - Fall for you:

Av Helena Johansson - 19 juni 2008 20:47


Ja då var det midsommar imorrn, redan. Just nu har jag inte så stor koll på vad som händer men nått bli det väl alltid, har några alternativ att välja mellan iaf.


Idag fyller Henke år, mkt grattis till dig broder! :)

Mamma, jag och han var ut och åt förut, very nice. Vi kom till exempel in på en disskusion om "den sjungande tanten" mamma hade tydligen stött på henne på sjukhuset för nån vecka sen och blev väldigt fascinerad, orkar dock inte gå in på allt hon sa men ett exempel var iaf:

"Den sjungande tanten" till en kvinna:

- Men oj vilken fin blus du har!

Kvinnan: Jaha tack så mycket.

"Den sjungande tanten" : Eller fast... jag tycker ju om dig ändå även fast du har en så otroligt ful blus.

Kvinnan: ....?


Haha lite kul var det iaf ;D


Nä nu orkar jag inte sitta här nå mer, vi hörs på! :)


__________________________


// helena

Av Helena Johansson - 18 juni 2008 21:42


..och snart är det midsommar, vad händer då? förslag?:)


Jobbet på posten går iaf bra, efter några dagar till så är jag nog i toppform ;D För fy sjutton vad jag cyklar och springer i trappor, det blir nog runt 3-4 timmar/dag.


Just nu är det halvlek mellan Sverige och Ryssland, mkt spännande:O Och vi hoppas naturligtvis på det bästa :) Näe det kanske är bäst att jag kilar tillbaka till tv:n nu, Tjing!


________________________________


// helena 



Because someone like you is impossible to find...


Av Helena Johansson - 16 juni 2008 21:08



Ja här sitter iaf en som kommer ha träningsvärk i benen imorrn! Haha! Otränad som man är...

Dagen har iaf gått bra, jag lever:P

Började med att jag gick till posten vid 07.40 med Henke, som snällt erbjöd sig att följa med så jag kom rätt. Sen var det bara att sätta igång med sorteringen och diverse, mkt trevligt folk där också må jag säga :)

Sen vid 11 cyklade jag och min "lärare" Gustav iväg för att dela ut all post och tack och lov säger jag bara att jag fick en el-cykel ;D Dock var det lite vingligt i början och jag vinglade fram och tillbaka ett tag innan jag fick in rätt balans, blev lite utskrattad ^^

Kom tillbaka till posten vid 15.30 helt slut kan jag lova! Men i stort sätt så gick allt bra, förrutom att jag höll på att vingla in i en annan cyklist i början men som tur var så log han bara snällt åt mig. Tyckte nog att jag såg lite bortkommen ut, haha!

Sen fixade vi eftersändningarna och sen fick jag gå hem. Väl hemma duschade jag först och sedan medan mamma lagade maten la jag mig och sov, sov även efter maten. Det är ett hårt jobb det här. Meeeen då måste jag ju tänka positivt, det sägs att man får snygg rumpa av att springa upp och ner i trappor! ;D


Nä nu väntar tv:n igen innan det är dags att sova :) 


Puss

___________________________


// helena

Av Helena Johansson - 15 juni 2008 22:41


Imorrn börjar jag jobba på posten! Jag är faktiskt lite nervös nu ^^ Och egentligen borde jag gå och sova om jag ska orka upp, men det finner jag ingen ro till :P

Det jag är mest nervös för är att jag inte ska klara av att balansera all post på cykeln så jag vinglar hit och dit hela tiden och sen att jag ska få nån räselknutte som ska lära upp mig, jag med min kondis, haha! Aja men det ordnar sig nog, lovar att rapportera imornkväll! :) ( För er som är intresserade ).



_______________________________


// helena

Av Helena Johansson - 14 juni 2008 23:10


Tjo! kom nyss hem från pappa i Allsta där jag varit och blivit firad med Lina. Resten av släkten och vänner som inte hann fira oss i torsdags kom idag ist, mkt trevligt:) Och fina presenter fick jag.


Känns konstigt att det kanske var sista gången alla vi var samlade tillsammans i vårat hus eftersom att vi snart flyttar... Usch jag gruvar mig, fast jag bor inte där så ofta nu, men ändå, har ju alltid bott där liksom :/ Aja den dagen den sorgen, jag kommer säkert stortjuta mesig som jag är :P


Men men det var iaf jäkligt onödigt att Sverige skulle förlora med så lite marginal förut ikväll, blööööh! Fast det är väl bara att ta nya tag nu då, om man ska vara positiv ^^


__________________________


// helena



Så sjukt skön låt!


Slightly Stoopid - Wiseman:

Av Helena Johansson - 13 juni 2008 13:06


Fy fan vad jag är bra! :D


Japp så var det över...med blandade känslor. Visst det känns jätteskönt att få slippa skolans stress med läxor och diverse men nu ska man ju verkligen ut i livet på riktigt. Jag tror jag inte fattat förrän nu hur trygg jag kände mig i skolan, allt man gjorde fick man serverat som på silverfat, behövde inte planera så mkt själv utan det gick mest av sig själv. Och alla vänner man träffar dagligen på skolan kommer man ju inte alls träffa lika ofta längre, en del inte alls. Så som sagt detta är mkt blandade känslor. Jag trodde ju även att jag skulle börja gråta när jag hade gått ut på trappan, men det hann jag liksom inte med , haah! ;D


Men gårdagen var iaf en av dom bästa i mitt liv, hade så sjukt roligt! Hade ju folk som jag tycker om, runt omkring mig hela dagen, underbart! Och spänningen, stämmningen och sammanhållningen i klassen innan vi skulle få kliva ut på trappan var helt fantastisk! Synd att det kom fram sista dagen bara ;)

Efter det blev det god mat med släkt och vänner hemma tills det var dags att bege sig mot festlighetligheterna med klassen. Och tro det eller ej men det var faktiskt jätteroligt även fast jag inte fick dricka nått ( pga pencilinet ). Haha ! :D Bilder från dagen kommer nog senare!


Tack till alla som gjorde min dag så otroligt bra och minnesvärd!


Kramen jag fick senare på kvällen av en person som, verkligen gjort avtryck i mitt liv de två senaste åren, värmde speciellt mkt. I guess I don´t see you around so much more now?


______________________________


//helena


I can’t waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I’ve done
Live every second like it was my last one
Don’t look back got a new direction

Ovido - Quiz & Flashcards