Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Helena Johansson - 21 januari 2009 22:38


Alltså jag måste vara världens veligaste person. Just nu är jag mest velig och stressad över vad jag ska göra av mitt liv...fast det är ju långt ifrån bara det jag är velig över ...nä för jag måste ju nödvändigtvis vara velig i stort sett allt jag ska göra också. Uh!


Fast egentligen tycker man ju att jag inte borde behöva vara stressad över min "karriär". Jag menar herre gud jag har ju för sjutton hela livet framför mig!

....Är det fel av mig att bara vilja bestämma över mitt liv själv? Borde jag inte få tänka och ta den tid jag behöver utan att ständigt bli påmind om vad jag måste ta ställning till? Jag menar det räcker väl gott och väl med den press som jag har på mig själv utan att nån annan ska påminna mig om att jag måste "skynda på" stup i kvarten.


Ett exempel...idag kunde jag knappt koncentrera mig alls när jag tränade för jag tänkte på massa annat...Det var långt ifrån hälften av alla steg som satt där dom skulle. Och sån brukar jag faktiskt inte vara! Haha jag får säkert en panikattack snart också av allt tänkande ^^


Och nej, det är inte så lätt att agera när man absolut inte har nån aning om vad man vill göra. Är det inte bättre då att få lite tid på sig att fundera än att hoppa på nånting som det ändå bara blir skit av? Och vem har sagt att man måste börja plugga redan när man är 20? Måste jag vara färdigutbildad med en stensäker framtid redan vid 25 eller? :S

Säg att det är fler än jag som tänker såhär?


Ja, det var väl ungefär det jag hade på hjärtat för nu.



______________________________


// helena



Ovido - Quiz & Flashcards