Alla inlägg under september 2009

Av Helena Johansson - 5 september 2009 22:30


Det märks verkligen att jag har lite att göra. Inte ofta jag bloggar så mkt under en dag^^


Min lagomt berusade pojkvän kom insnubblande in i lägenheten förut och bar mig en trappa ner till Kalle som hade förfest. Jag hade verkligen inget val där inte, haha! Men som tur var fick jag iaf välja själv om jag ville följa med eller inte när dom drog vidare. Men nja, just ikväll kändes det inte så lockande så pojkarna fick klara sig själva, vilket jag inte har några som helst tvivel på om att dom kan. Haha herre gud...


Nu blir det tv och ett kinderägg sen soooova!



_____________________________



//helena


 "..Pain throws your heart to the ground
Love turns the whole thing around.."


Av Helena Johansson - 5 september 2009 18:42



Jaaa så då ligger man här i sin ensamhet i sängen med datorn på magen och tv:n på...Tråkigt. Ja nu är det faktiskt tråkigt. Men magen gör ont så det är väl bäst jag stannar i sängen. Jag kanske ska fråga doktorn om det finns någon möjlighet att få operera bort den för nu gör den mig väldigt pissed!


Aja ..ligger och kikar runt på olika utbildningar jag kan söka till våren. Men vad? Och den största frågan just nu är kanske vart? Hmm tåls att tänka på.



____________________________


// helena

Av Helena Johansson - 5 september 2009 16:16


Fy satan ( ursäkta mig ) vad man sover dåligt i en 90 säng två stycken. Tro om jag kanske ska offra mig och sova på en madrass på golvet inatt ist..


Idag har jag, Alex och två av hans kompisar varit till stan och kikat på nå nollningstjofsan sen blev det mat på MAX, mm! :] 


Ikväll ska Akex ut, sista nollningsgrejen om jag förståttt rätt, så jag får klara mig själv och vakta lägenheten ist. Men jag klagar inte. Är rätt trött nu känner jag sen har jag massa frukt och godis som jag kan mumsa på framför tv:n eller datorn.


Om jag har otur sen kanske jag blir medtvingad en trappa ner på förfest, dock nyktert för mig så klart. Men vi får se, haha! 



___________________________


//helena

Av Helena Johansson - 4 september 2009 10:29


Resan gick finnemang igår, förutom min onda bak. Behöve inte ens bära min tunga väska själv sen heller. Hehe det är det man ska ha karlar till! ;D


På kvällen lagade vi mat ( eller inte jag ) sen fick jag en guidad tur i Luleå och sen gick vi hem och såg på tv tills vi skulle sova.

 Vi delar på en 90säng så jag sov som en kratta inatt. Inte för att det var varmt men för att jag höll på att trilla ut stup i kvarten, haha. Fast lite mysigt var det ju också :)


Sitter just nu alldeles själv och ugglar. Tittar på tv, nått ordprogram. Tänkte jag skulle vinna lite pengar men det gick ju bra när man inte ens kommer fram. Bajsprogram!

Alex stack iväg klockan 07.50 imorse och sen dess har jag varit uppe jag med. Är jag inte duktig så säg? 


Tråkigt med regn idag bara, då kan man ju inte gå ut och gåååå. Jag som hade tänkt att gå ut och kika runt lite så jag ska kunna hitta här. Men men det får väl vänta då.



___________________________


// helena

Av Helena Johansson - 3 september 2009 09:37


Nu sitter jag på bussen på väg till Luleå och karln min! :D Har dock många timmar framför mig, uuuh! Fatta vad min rumpa kommer vara död efter en bussresa på 8 timmar och 45 min! ;O Men det är det ju lätt värt :) <3


Och sova på en buss går bara inte...försökte lägga kudden mot rutan förut och sova men efter fem minuter hade kudden glidit ner enda till armstödet så jag satt/låg som ett mongo...Mmm mkt skönt. Ne.


Aja jag får väl sysselsätta mig med att äta eller nått ist då ;P



__________________________________



// helena

Av Helena Johansson - 2 september 2009 16:54


Finally! Som jag väntat på denna dag. När jag får börja packa lite. Hihi för imorn åker jag till Luleå och min älskling! ...på obestämd tid ^^


Dagen har spenderats med Lina i Birsta. Jag var lite för tjock om baken i lördags så jag spräckte mina jeansleggings, buhu! Så idag har jag införskaffat mig ett par nya :) Sen har vi kikat runt på allt mellan himmel och jord typ.


När jag tog bussen hem idag åkte jag genom Bosvedjan. Guuuuud jag saknar min Umeåbrud! :( ...Umeåbrud? Men va? Har Ida-Marie flyttat från Sundsvall? Det är samma tanke som snurrar i mitt huvud varje dag, blää!



Dags att packa lite :)


_____________________________


// helena



"Mölenööh!.."

Ovido - Quiz & Flashcards