Alla inlägg under september 2009

Av Helena Johansson - 16 september 2009 18:26


När man stoppar in lurarna i öronen med bra musik är det som att man försvinner bort i sin egna värld. Jag kan ligga i timmar på min säng, stirra upp i taket och lyssna på musik. Samma om jag har hoppat av bussen och lyssnar på musik. Då går jag gärna en extra runda eller sätter mig i solen någonstans bara för att få lyssna längre. Vet inte vad jag hade gjort utan musik. Gått under? Det hjälper en att må bättre och samla alla tankar på rätt plats. Synd bara att man inte är en gudinna på att sjunga så man kan tralla med lite själv utan att utsätta allmänheten för hemskheter, mehe :]



_____________________________________


//helena

Av Helena Johansson - 16 september 2009 15:23


Körlektion i morse. Och, tro det eller ej, så var jag skärpt den här gången. Svängde åt höger när han sa höger och vänster när han sa vänster. Framsteg? Jo jo!


Efter jag kört började det spöregna så då passade jag på att stanna kvar ett tag och plugga. Det sitter snart :] Sen hade jag grejer att fixa på banken och apoteket så sprang iväg dit... Och sedan blev det lite slappning och filmtittande hos Lina.


Hade en dröm inatt, en jobbig sådan. Mkt som snurrar i huvudet om både det ena och det andra nu så det förvånar mig inte det minsta att jag drömde som jag gjorde...aja.



_____________________________________


// helena


 

 



...och jag drömmer så konstigt igen

Håll mig hårt

För jag skakar av all denna meningslöshet

Jag förstår bara det som är vårt...






Av Helena Johansson - 15 september 2009 20:27


.. jag har lite att göra?

Kan det kanske vara så att jag alltid tyckt om att posa framför kameran?  Eller så är det så att jag inte alls tycker om att posa..jag har bara alltid haft för mkt dötid, haha!


( De första bilderna: 2009. De svart-vita bilderna: 2005)


   

Av Helena Johansson - 15 september 2009 16:28


NUUUU har jag nyss sökt de program jag vill gå till våren. Även om det fortfarnde är lite tvekan om vad...och framförallt vilken stad, suck!..



Hahahah :]



Av Helena Johansson - 15 september 2009 09:34


Godmorgon! Jag är uppe med tuppen idag med. Vårdcentralen är min anledning. Hoppas på att det ska kännas bättre i andningen snart. Fick recept på massa grjer..


Tro vad man ska göra idag då? Kanske hoppa in i duschen och fixa till så man blir lite mer redhead? ;)

Plugga teori är ett måste iaf. Kanske gå ut och gå i det fina vädret? :)


Hm hur kan man tycka om en låt som samtidigt får en att må mindre bra? Låten är bra och känns som den var riktad åt mig. Men jag vill bara lyssna, inte ta till mig. Absolut inte ta till mig! Aja..






__________________________________

 

 

// helena

Av Helena Johansson - 14 september 2009 21:27


Imorse 09.30 var det körlektion som stod på schemat. Har nog aldrig fått så mkt motorstopp nån gång! Var verkligen ingen bra köra-bil-dag. Och jag hade dessutom sjukt svårt med höger och vänster. När Benny sa "ta till vänster nästa" så tog jag höger och tvärt om. Visst, jag brukar normalt ha svårt med höger och vänster men när jag för femte gången svängde åt fel håll började jag ju seriöst fundera, haha! :O Men jag är ju en virrig människa i allmänhet så varför ska man bli förvånad?^^


Efter eländet klättrade jag upp för alla trappor på Köpmangatan och hälsade på Lina ett tag. ( Som satt där i soffan med sin tjusiga rosa morgonrock och fina, lite halvstripiga nyduschade frisyr. Haha så söt ;D )

Efter lite lunch med henne blev det en sväng på stan och sen hem.


Kvällen har spenderats med systeryster i Allsta hos farmor med kortspel och fiiika!:] Gud jag längtar tillbaka, alla promenader på sommarkvällarna och allt tok vi gjorde. Lina och jag var byns skräck! Haha! ... eller nära inpå.




_________________________________


// helena

Av Helena Johansson - 13 september 2009 17:02


Blev en sväng till Birsta idag med mamsi. Shoppade lite och tog en fika. Nice, nice.



Lyssna, titta och fundera kanske.


Shontelle - Battle Cry




_________________________________


// helena



"..It's so hard when the night falls
And i don't get your phone calls
You're everything to me.."

Av Helena Johansson - 13 september 2009 00:46


Blev lite film och biltur ikväll, very nice. Komma bort från tankarna for a while och skratta av sig lite :)

Nu väntar snart sängen och John Blund.


Goood night!



__________________________________


// helena


 

 

det finns mkt mkt att fundera på nu

Ovido - Quiz & Flashcards