Alla inlägg under augusti 2009

Av Helena Johansson - 18 augusti 2009 21:01


NU är det fixat, min första körlektion är på måndag! Nu gäller det att köra så mkt som möjligt hemma så det blir så lite körlektioner som möjligt. Men nu fan ska jag ta tag i det här!!!! Kommer gå som en dans :]... Man kan ju hoppas...



___________________________


// helena


Känner mig otroligt lugn nu. Kanske är det bra? ..Kanske inte?



 


Av Helena Johansson - 18 augusti 2009 10:15


Godmorgon! 

Ligger i sängen nu men ska alldeles strax kliva upp och göra mig iordning. Funderar på att hinna med ett samtal till vårdcentralen också kanske. Det blir iaf en fika med I-M nu sen ska jag även knata iväg till körskolan och fixa så jag kan börja tuta och köra lite :) NU ska jag banne mig ha körkort! Och det ska jag ha innan jag flyr Sundsvall, punkt slut!



______________________________


// helena



Vissa dagar känns det så självklart, andra mindre...

Av Helena Johansson - 17 augusti 2009 20:05


Kom nyss hem nu. Har varit och övningskört! Gick faktiskt mkt bra, mkt bättre än förväntat. Kunde till och med starta i uppförsbacke, mehehe! :]


_______________________


// helena



Otroligt skön låt :)



Av Helena Johansson - 17 augusti 2009 12:02


Och jag är arbetslös! Kul, redan rastlös. När man har jobb vill man inte ha jobb men sen när man inte har jobb blir man så otroligt stillastående. Det finns inget att göra! Spec inte när alla andra jobbar, guuuuuuuuuuuuud!


Aja har iaf tagit tag i en del saker nu på morgonen, det är ju en start till nått iaf. 


Just nu i mitt liv måste jag verkligen ha tålamod, med det mesta. Men alla som känner mig vet att det absolut inte är min starka sida. Så hur detta går har jag ingen aning om. För mig ska gärna allt vara klappat och klart så fort som möjligt så jag inte börjar tänka för mkt. För att tänka brukar heller inte gå så bra för mig, haha! Jag tänker alldeles för mkt sen blir allt bara bajs. Men nån gång ska man väl kunna lära sig att göra någonting rätt? ...Vad det nu är som räknas som rätt och fel?




______________________________


// helena

Av Helena Johansson - 16 augusti 2009 21:31


Funderar på om jag ska slå på en film och försöka sova snart. Det tar mig ju en dag framåt, en dag närmare dig.



________________________________


// helena



Av Helena Johansson - 16 augusti 2009 20:58


 Dagen har mestadels spenderats med Lina. Vi köpte med oss kycklingsallad och åkte hem och såg på Jönssonligan.."Hallåå i håleet!?" Haha wonderful! :)



 Det är många tankar som snurrar när man kommer till en punkt i livet när man måste välja vilken väg man ska ta. Och hur mkt man än vill så kan man inte stoppa tiden och fundera hur länge man vill. Som det är just nu klamrar jag mig fortfarande fast mittemellan. Jag har funderat på olika möjligheter, för visst finns det sånna. Men om det mest drar åt ena hållet då? Och om den vägen man mest av allt vill ta inte välkomnar en med öppna armar och ist säger :" Du måste vänta och se på obestämd tid innan du vet om du kan ta den här vägen. Du måste vänta och se om det här bara är en illusion av en underbar dröm som aldrig kommer inträffa eller om du verkligen kan gå hitåt" ...Hur gör man då? Ska man fortsätta med sitt liv och försöka bygga upp något annat eller ska man helt enkelt pausa och klamra sig fast så länge det går?...Men hur var det man sa?..Satsar man aldrig kan man heller aldrig vinna.



________________________________


// helena




"...You need someone that can point the way
To lead you past all the shades of grey
To show you where you need to be
The means to save the day


Ohh-oh, I don't know how it feels to always wanna run
And I don't know what it means to be dying just to live


What if you were left with a stone cold heart?
And you were all alone and just falling apart?
Would you rise again? Would you rise again?
What if hope was lost for one hundred days?
And you feel that life was just slipping away?
Would you rise again? Would you rise again?
What if? ..."



Cookies'n'beans - What if

Av Helena Johansson - 15 augusti 2009 15:31


Igår kväll blev jag inte alls ensam som jag fasade för, Lina blev min räddande ängel! :) Vi tog en sväng ut till Selånger och spanade runt lite. The Phonehouse-groupies blev vi med tydligen, haha! :]

Efter Selånger var det tänkt en sväng på stan men vi struntade i det och for hem och myste ist.


Idag blev det Selånger igen,sen Allsta.

Ikväll blir det middag och utgång med flickorna! :)


 Nu blir det en dusch!


 See ya!

_______________________________


// helena 

Av Helena Johansson - 14 augusti 2009 15:35


Igår kväll var jag, Alex, Robin och Kaisa och bowlade. Och jag var som alltid bäst ;) ...eller så var det tvärtom minns inte riktigt^^


Ikväll ser det ut som att jag får sitta helt för mig själv i lägenheten och uggla framför nån film eftersom ingen behagar vara med mig och mor min åkt bort över helgen. Men men jag har iaf dejten med Ida-Marie och Linn att se fram emot imorn! :)


// helena



Joshua Radin - underbara karl!

Ovido - Quiz & Flashcards