Alla inlägg under september 2008

Av Helena Johansson - 22 september 2008 16:10


Nyss hemkommen från en dag med I-M. Vi bestämde oss för att vara lite nyttiga och ta oss ett varv runt Sidsjön, mkt bra gjort av oss måste jag säga :] Sen var vi ju bara tvugna att köpa oss en sallad på Gonsaloz också :P Men sallad är väl inte spec onyttigt ändå?^^


Nu ska jag snart åka och hälsa på mormor en sväng sen kommer Lina hit och övernattar är det tänkt :)


Aja det var en lite sammanfattning av vad jag gjort/ska göra idag.


Tjing!



_______________________________


// helena


Av Helena Johansson - 21 september 2008 11:32



Igår åkte jag först till Lucksa för att se på Isabelle och hennes lag när dom förlorade mot Matfors, crap säger jag bara! Sen blev det även att jag stannade kvar och såg när Essvik förlorade mot Lucksta, crap där också:P Lina, Isabelle, Ida-Marie, Håkansson och Olle joinade också :)


Sen åkte Isabelle och jag hem till mig för att försöka planera hur kvällen skulle se ut. Blev utgång för min del och Isabelle tog snyggbussen och for iväg hon med :)


Började med att jag åkte till Lina där även Ida-Marie var. Efter ett tag promenerade vi ner till Håkansson där vi umgicks med han och lite fler. Senare drog vi vidare till Henri och ett gäng. Var mkt trevligt. Och lite senare drog vi oss ner mot stan där vi bla träffade Martin, Lukas och Henke :)


Blev hemgång vid 2 -tiden. Och enligt mig var kvällen mkt bra, bortsett från lite småsaker, som det för övrigt alltid verkar envisas med att bli...


 Ska snart vakna till lite, klä på mig och åka iväg till Ida-Marie för att senare bli upphämtad av Lina och åka och kika på fotboll i Essvik.




_______________________________


// helena

Av Helena Johansson - 19 september 2008 15:44


Nyss varit en sväng på stan..haha är där varje dag känns det som , men wtf ;D Träffade I-M och Lina där så tog en fika med dom också.


Ikväll blir jag nog bara hemma, blev erbjuden utgång men känner inte för det nu tror jag. Så det får bli imorn ist :)


 Snart kommer hönapöna hit så vi ska prata igenom lite saker som hänt, herre gud säger jag bara!


___________________________


//helena

Av Helena Johansson - 18 september 2008 17:34


Varit på stan med Ida-Marie idag, satt på Charm i några timmar, brukar lätt kunna bli så^^ Efter fikat gick vi bort mot ego och solade lite.

Imorn är det fredag och jag har två saker att välja mellan men båda är ganska osäkra så får se vad som händer och sker :)


Ikväll ska jag fixa lite på rummet mitt, kanske möjligtvis, om jag känner att jag orkar :P Aja det var bara en liten parentes.


______________________________


// helena

Av Helena Johansson - 17 september 2008 22:28



Don't know much about your life
Don't know much about your world
But don't want to be alone tonight on this planet they call earth

You don't know about my past and I don't have a future figured out
And maybe this is going too fast
And maybe it's not meant to last

 

But what do you say to taking chances
What do you say to jumping off the edge
Never knowing if there's solid ground below or a hand to hold
Or hell to pay
What do you say?...

Av Helena Johansson - 17 september 2008 16:23


 Har varit en sväng på Ego idag med, mkt skönt och min halsont har gått tillbaka, ingen är gladare än jag :D


Surrade återigen med Henke idag, vi pratade ut om loveproblems båda två, hehe det var mkt behövligt. Och vi kom fram till att de flesta kunde dra åt skogen ;)


Sitter och väntar på mamma nu så vi kan åka iväg på IKEA :) Men innan vi åker ska jag gå och ställa mig framför spegeln och riktigt ta ett snack med mig själv. För "mister du en står där tusen åter!" Faktiskt sant! Och det ska jag försöka intala mig själv nu!:]



____________________________


// helena


Av Helena Johansson - 16 september 2008 23:39


Kom nyss hem från en mkt bra kväll, med en hel del prat och mys :)


Halsontet är nästan helt borta nu, så kanske blir träning imorn :] Aldrig att jag ska bli lika förkyld igen som jag var precis innan studeten! Då man för övrigt absolut inte vill vara sjuk, men när andra var ute och roade sig de sista dagarna, låg jag hemma i sängen och snorade, livet lekte verkligen då ;P... Nä nu ska jag tamigtusan inte vara sjuk på 100 år!


Fick ett samtal förut där jag fick veta att någon saknade mig. Gissa om det värmde? Det värmde verkligen verkligen mycket :)... Fast att du ska bo så långt bort i flera år till ( eller kanske mer ) är ju lite onödigt av dig faktiskt. Men jag blev iaf väldigt glad och det skrämde bort lite av höstmörkret och en del av vad det fört med sig. Och jag saknar dig också bror, men det vet du redan :) 


___________________________


// helena



don't take what you don't need from me...

Av Helena Johansson - 16 september 2008 16:16


Har vart på stan en sväng idag och kikat och skulle ju egentligen träna ikväll men blir inget av med det eftersom jag vaknade med halsont imorse. Har även fått tillbaka yrheten i mitt huvud igen, dock bara lite kallsvettningar men dom försvann rätt snabbt idag, tack och lov. Undrar vad det är för fel på mig? Vill ju inte gå runt och vingla mitt på ljusa dagen, kan ju se en aning fel ut :P


Blir nog iaf att jag åker till Bosvedjan ikväll  :)



_____________________________


// helena




Ovido - Quiz & Flashcards