Alla inlägg under december 2008

Av Helena Johansson - 14 december 2008 23:29



Gårdagens utgång var helt okej...eller faktiskt mer än okej när vi var hemma hos mig men väl nere på stan, inte riktigt lika okej bland annat pga att vi höll på att frysa arslet av oss vart vi än gick haha ;) Men som tur var fick vi skjuts av Victor både dit och hem :)


Kom nyss hem från bion också, mkt trevligt. Slapp sitta hemma och ha söndagsångest och det tackar jag för ;P



______________________________


// helena

Av Helena Johansson - 13 december 2008 14:32



Isabelle ringde och väckte mig imorse ( om man bortser från Ida-Maries sms kl 8, men det räknas inte för det hörde jag knappt ändå :P )  och tur var väl det att hon ringde annars hade jag nog sovit bort dagen. Haha vi börjar bli riktigt bra på att ringa och väcka varadra nu för tiden, fast om jag inte minns fel så står det 2-1 till Isabelle ;P

 Det är farligt att inte ha ett jobb att kliva upp till varje morgon, dygnet har liksom en stark vilja att vända på sig alldeles för lätt ^^


Sitter just nu och väntar på att Lina och Victor ska komma och hämta mig, sen blir det hockey. Senare ikväll kommer brudarna hit, sen blir det partyyyyy! :D ...Jag är sjukt pepp, något jag varit de senaste gångerna också, inte likt mig. Och för pepp är ju aldrig bra att vara ;) See ya!



_________________________


// helena




Av Helena Johansson - 12 december 2008 17:03



Nyss kommit hem från fredagshäng med Ida-Marie och var vi hängde behöver jag nog inte ens nämna ;P Hände en hel del saker där måste jag säga, iaf om man ser det från vår synvinkel ;)

 Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer...tv/film antagligen i min ensamhet, lovely...^^


Sen imorn blir det först att åka och se Timråmatch, senare utgång! :]



________________________________


// helena

Av Helena Johansson - 10 december 2008 16:46



Tog en dag på stan med Isabelle idag istället för igår. Huuuur trevligt som helst :] Och jag har fortfarande inte köpt en enda julklapp, är det bara jag som inte gjort det? :O

Hmm och det är ett mystiskt nummer som ringer till Isabelle hela tiden ( och bara typ 1-2 signaler så man hinner inte svara )....vi vet vart det kommer ifrån men inte vem, fast vi har våra aningar ;)


Sitter här nu och planerar inför helgen för mig själv, utgång måntro?



______________________________


// helena



Isabelle och jag på en bajamaja, gf 08 ;) ( snodde från Isabelles blogg )

Av Helena Johansson - 9 december 2008 17:20


Nyss kommit hem från jobbet. Ja det blev ju så. Hade ju bestämt att träffa Isabelle på stan idag men kl 9 i morse ringde telefonen så jag hade inte mkt annat att välja på än att ta mig upp ur sängen och iväg till jobbet...Lunchade med Lina + att det var en sjukt lugn dag idag så jag klagar absolut inte :)


Gitarren hänger på väggen och dammar. Kanske dags att plocka ner den igen? Men med mitt tålamod vet vi nog alla hur det kommer sluta ;)



__________________________


// helena

Av Helena Johansson - 8 december 2008 11:41



Ska snart åka ner på stan, eller ner på charm. Om man nu mot all förmodan nångång skulle komma på att man vill träffa mig så är det bara att åka till charm för där finns jag nog högst sannolikt ;)


För övrigt så är det mössväder idag, jag tycker inte om mössväder! :S



____________________________


// helena



Av Helena Johansson - 7 december 2008 18:41


Nu tänkte jag skriva en sak här...men kom precis på att jag inte skulle göra det. För jag har lovat mig en sak nu och ska för allt i världen försöka att hålla det...Fast jag tror redan jag är påväg att misslyckas...Fuck.




____________________________


//helena


"Och är jag ensam på en söndag blir jag dum"

Av Helena Johansson - 7 december 2008 15:24



Ja idag mår man ju som man förtjänar, huvudet vill bara inte sluta snurra, haha!

Kvällen igår började hos mig med Singstar, vilket var sjukt roligt! ;) Sen drog vi oss mot bussen där vi fick sällskap av två karlar längst bak^^


Sen stämplade vi in oss på Stadshuset och gick sedan upp till Henri och några andra en sväng...vet egentligen inte varför:P Sen gick vi tillbaka till Stadshuset och blev kvar där hela kvällen. Och det var ännu en mer än okej utgång :)


Nu blir det nog nån film snart..sen antagligen en rätt tidig kväll också^^


( Det är 3 månader idag tills jag fyller 20 :] )

_____________________________


// helena

Ovido - Quiz & Flashcards