Alla inlägg under december 2009

Av Helena Johansson - 21 december 2009 17:21


Kom hem från Charmhäng för ett tag sen. Huuur mysigt som helst och mkt prat för vi hade ju en del catching up to do!


Åkte bussen hem och uuuuh! Det var bajshalt så bussen bara slirade hit och dit hela tiden och kunde knappt stanna på busshållsplatserna. Jag åker inte buss igen innan snövädret lugnat sig lite.


Kvällen spenderas med mannen min    



__________________________


//helena

Av Helena Johansson - 20 december 2009 14:17


Igår kom min älskling hem och jag blev glaaaad och åkte dit och vi mööös  

Annars igår så kokade jag knäck och julpyntade lite.


Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Karln åkte iväg till backen imorse, såklart ;) men har jag tur kanske jag får träffa honom ikväll med.


Imorn blir det Charm-häng med my one and only Charm-häng-polare! Längtar!!



___________________________


//helena

Av Helena Johansson - 19 december 2009 14:10



Igår fixade jag en del julklappar på stan.. hm men känns ändå inte riktigt klart än.  Sen åkte jag med mamsi och julhandlade lite. Idag är det julpyntning och julstädning som gäller här hemma, blir fiiint!  


Kanske längtar till ikväll, men det beror liksom på   



_____________________________


//helena


Av Helena Johansson - 18 december 2009 11:04


Sitter och funderar på om jag ska våga mig ut i det kalla vädret. Känns inte så jättelockande men det finns fortfarande julisar att inhandla.


Bion igår var jättebra och i slutet trodde nog både Jennie och jag att vi skulle få en hjärtattack av all spänning, höhö ;D


Ne tro om man ska dra på sig mössan och ge sig iväg? Gud vad jag inte vill!



__________________________


//helena

Av Helena Johansson - 17 december 2009 11:32


Jag gör lite julfint på mitt rum, eller inget pynt och sånt än men rensar bland mina grejer och sätter in alla räkningar i pärmar. Tråkigt att städa men man måste ju ibland..


Men ikväll blir det bio med Jennie iaf, ska bli mysigt. Luftslottet som sprängdes blir det. Ooooh hoppas den inte är för hemsk, hehe!



__________________________


//helena

Av Helena Johansson - 16 december 2009 14:53


Kom nyss hem från stan. Har varit och kikat på julklappar med Mirja. Köpte några iaf men fortfarande alldeles för många kvar, suck!


Om nån timme tar jag återigen bussen ner till stan för middag hos pappa. Ska bli trevligt! :)



Just nu funderar jag så mkt att hjärnan nästan ploppar ut genom öronen på mig. Bläää.


_____________________________


//helena


Av Helena Johansson - 15 december 2009 19:28


Så fort jag tycker att jag börjar få ordning på nånting så tar det kanske två sekunder sen kommer nästa problem...gaaah jag blir så less!   Och nå körkort blir det nog aldrig för mig!!!


Tänkte jag skulle lufta tankarna lite och ta en sväng ner på stan förut idag. Jag klädde på mig, sminkade mig och drog på mig mössan. Precis när jag hade nycklarna i handen och skulle gå till bussen kom jag på att jag hade både bankomatkort och busskort i mammas väska som hon tagit med sig på jobbet. Great...Gud är då verkligen inte min bästa vän just nu. Så det fick bli en promenad i snövädret ist.


Imorn ska jag ringa några samtal och se om jag iaf för den här gången har lite tur med mig...Sen blir det julklappsshopping på stan. Och senare nån slags middag hos pappsen :)



__________________


//helena

Av Helena Johansson - 14 december 2009 20:43


Tänkte sätta mig och kolla på Svenska hjältar-galan nu på 4:an men redan efter första hjälten klivit upp på scenen bytte jag kanal. Det blev för jobbigt att titta på. Hahah kände inte för att sitta och snyfta hela kvällen ^^


Ibland när man haft en jobbig dag och allt känns allmänt pissigt är det tur att jag har min korkade pojkvän!;) Kunde inte låta bli att bli på bättre humör efter han ringt...iofs sa han bara massa dumheter men mungiporna for upp en bit ändå, haha! Tur jag har dig.  




_________________________


//helena

Ovido - Quiz & Flashcards