Alla inlägg under oktober 2009

Av Helena Johansson - 7 oktober 2009 16:00


Har noll insperation till att skriva blogg just nu, vet inte varför? Kanske för att jag mår bättre än på länge? Kanske för att jag inte behöver bloggen till att skriva massa tjaffs om hur bra jag har det för att övertyga mig själv? För att jag inte behöver övertyga mig själv alls nu om att jag mår bra, för just nu mår jag BRA!:)


Nå mer har jag inte att säga just nu, förutom att jag älskar min Alexander! Miihi :) <3




_________________________


//helena

Av Helena Johansson - 5 oktober 2009 18:44


...och jag är hemma i Sundsvall igen. Uh vill hellre vara hos baby! :( Har iaf haft några riktigt bra dagar i Luleå men utgång, mys, lite shopping och mer mys :)


 Bussresan hem igår var nog världens längsta...åkte 13.30 och var inte hemma förrän typ 22.30 pga förseningar och grejer, det var skitkul! :D ...?;O När jag väl kom hem blev det en kopp varm choklad sen bums i säng.


Väckaren ringde 6 imorse så det var bara att kliva upp och bege sig mot körskolan. Satt kvar och pluggade till 11 sen sprang jag hem till Lina och vi myste ner oss i hennes soffa med "Blå kiosken-mat" och film. Very nice day enligt mig :] Imorn har jag ingen körlektion så då ska jag soooova, gud så gudomligt skönt det ska bli!Sen måste jag nog ta tag i att packa upp min resväska också, känns tungt.


Måste visa vilken söt teckning min mes till man ritade i helgen ;) Såååå sött! :D


 


_______________________________



// helena

Av Helena Johansson - 1 oktober 2009 08:44


Ja då satt man sig på bussen igår återigen och genomled 8 timmar och 45 min för att få komma hit till Luleå igen. Men det är det lätt värt när jag får vara några dagar med min älskling :)


Men det är svinigt kallt här ju :O Är rädd att jag tog med för lite kläder, hehe. Kommer nog frysa ihjäl!  Aja idag blir det till att plugga körkortsteorin, börjar bli lite bråttom, bråttom!



_______________________________


//helena

Ovido - Quiz & Flashcards